AKTIVITETER

BØKER

ARTIKLER

GULLFOSS

BLOGG

HJEM

 

Nedenfor vises noen av de over 25 bøkene utgitt av Per Henrik Gullfoss.
De nyeste bøkene vises øverst.


Siste bokutgivelse 2010:

DU ER FØDT TIL Å ELSKE

Les mer om boken på forlagets hjemmeside.

Bok utgitt i USA i 2008:
The complete book of spiritual astrology


Boken kan kjøpes via amazon.com i USA.

 

Utgiver: Ildsjelen
Utgivelsesår: 2006
ISBN: 978-82-8141-009-1
Innbundet
96 sider
Pris kroner 99,-

NÅR TYRANNEN KASTER LENKENE

Dette er en bok om den nye mannen som er i ferd med å oppstå. Det er også en bok om den gamle mannen, tyrannen, som nå holder på å dø ut. Denne tyrannen er den hvite heterofile mannen som har herjet og herset med denne planeten i tusener av år. Det er nå helt avgjørende at han kaster lenkene, legger av seg dinosaurhammen og fremstår i helt ny ham. Vi mennesker merker nå konsekvensene av denne hersingen i form av globale naturkatastrofer, børskrakk, enorme forskjeller mellom fattig og rik o.s.v. Tid for forandring er kommet! Og den største synderen må gjøre de største endringene, nemlig med seg selv! Tyrannens tid er snart over. Denne boken vil forsøke å hjelpe den gamle mannen til å kaste av seg dinosaurhammen for dermed å fremstå i helt ny ham til glede for mannen selv, kvinnen og ellers alt som lever på vår vakre klode.
Kort sagt, en ny tid krever en ny mann!

Les mer og bestill boken her.


Utgiver: Ildsjelen
Utgivelsesår: 2005
ISBN: 978-82-8141-005-3
Mykomslag
80 sider
Pris kroner 75,-

KUNSTEN Å VÆRE LEVENDE

Det store spørsmålet er kanskje ikke om vi er levende, men hvor levende vi tør å være? Denne boken er en reise til noen av de mest spennende, enkleste og iblant mest uutforskede sider av deg selv og ditt eget sinn. Og det forunderlige vil skje, at som du forandrer deg, så vil ordene i boken endre seg og fortelle deg om andre ting og andre hemmeligheter enn de du allerede har oppdaget.

For livskunstneren er verden en gave. En mulighet til å sanse, føle og oppleve sin egen og universets eksistens. Livskunstneren vet at det viktigste er å leve så fullt og helt som mulig mellom inngangsporten og utgangsporten av det jordiske liv.

Livskunstneren kaller ikke begeret verken halvtomt eller halvfullt.
Livskunstneren tømmer sitt beger til bunns... og ber om påfyll.

Les mer og bestill boken her.


Utgiver: Ildsjelen
Utgivelsesår: 2005
ISBN 82-8141-004-3
Mykomslag
80 sider
Pris kroner 75,-

KUNSTEN Å HANDLE RETT I EN GAL VERDEN

Når du leser denne boken, vil det fort gå opp for deg hvor gal verden egentlig er. Du vil også oppdage at denne galskapen har en hensikt og en mening; Utviklingen av bevissthet og dermed evnen til å kunne handle rett i vanskelige, absurde og uventede situasjoner.

Gjennom å forstå hvordan bevissthet, vilje og energi veves sammen på denne vakre lille kloden, vil du utvikle din åndelige intelligens og finne ut hvordan du kan bruke din egen og verdens energi til å oppnå det du ønsker.

Les mer og bestill boken her.


Utgiver: Ildsjelen
Utgivelsesår: 2004
ISBN 82-996312-6-2
Mykomslag
80 sider
Pris kroner 75,-

KUNSTEN Å BYGGE SIN EGEN GUD

Denne boken viser hvordan menneskets gudsbilde har forandret seg i takt med menneskets forståelse av verden og seg selv. Den viser hvorfor det gudsbildet vi har i dag ikke fungerer, hvor vi har gjort for dårlig håndverk under konstruksjonsarbeidet, og hva vi må gjøre for å få en forståelse av gud som fremmer nettopp de kvaliteter og tilstander vi ønsker å fremheve og videreutvikle.

”Det er forunderlig at vi i vår tid oppfordres til å tenke selv og gjøre opp vår egen mening om absolutt alt... bortsett fra gud. I friheten, kjærligheten og sannhetens navn er nå tiden kommet for å ta et oppgjør med fundamentalister som har tatt monopol på den guddommelige sannhet og mening.”
- Per Henrik Gullfoss

 Les mer og bestill boken her.


Utgiver: Ildsjelen
Utgivelsesår: 2004
ISBN 82-996312-3-8
Mykomslag
84 sider
Pris kroner 75,-

KUNSTEN Å VÆRE UNYTTIG

Alt som er viktig i livet er unyttig.

Denne boken omhandler kjærlighet, glede, visdom og skjønnhet, og er således ikke egnet til annet enn å finne ut hvordan du lever et best og rikest mulig liv...

Tenk hvilken befrielse det ville være, hvis mennesket innså at livets mål ikke var å gjøre noe nyttig, men å leve livet.
- Per Henrik Gullfoss

Les mer og bestill boken her.


Utgiver: Orion Forlag
Utgivelsesår: 2005
ISBN 82-458-0757-5
Innbundet
120 sider
Pris kroner 99,-

Stjernetegn for kjæledyret ditt

Er kjæledyret ditt er en anarkistisk Vær, en sta Tyr eller en fredfull Fisk? Personligheten er bestemt av stjernene. Denne boken avslører og forklarer kjæledyret ditt og svarer på de spørsmålene som du alltid har lurt på. Dersom du ikke vet når kjæledyret ditt er født vil du kanskje kunne lese ut ifra karakteristikkene hvilke stjernetegn det tilhører. Les om de forskjellige tegnenes personlighet, hva de krever av sin eier, hvordan de håndterer å være alene hjemme og mye mer.

Boken er illustrert med Anna-Julia Granbergs varme og humoristiske strek.

Bestill boken her.


Utgiver: Eget
Utgivelsesår: 2004
Mykomslag
128 sider
Pris kroner 150,-

spiritual astrology

New dimensions for a new millennium

This book is not for those who think that astrology has to be extremely complicated or mental. Nor for those who long back to the good old days of predictive astrology and hard-core rules. It is neither for those who only sees the world in form of traumas, psychological projections and animas fighting animus. It is for those who has kept the belief that spirit and the universe and life in its essence is something simple, beautiful and in a magic way understandable.

Les mer og bestill boken her.


Utgiver: Orion Forlag
Utgivelsesår: 2002
ISBN 82-458-0593-9
Heftet
280 sider
Pris kroner 199,-

Når stjerner møtes

Per Henrik Gullfoss har skrevet en spennende astrologibok om parforhold gjennom fem faser; forspill, samboerskap, ekteskap, utroskap og etterspill. Her kan du lære hvordan forskjellige stjernetegn opplever partnere fra ulike tegn, og hvilke egenskaper som kommer til overflaten i møtet mellom dem. Du får også nyttige råd og vink om hvordan du best kan forholde deg til personer fra ulike stjernetegn.

Bestill boken her.


Utgiver: Orion Forlag
Utgivelsesår: 2001
ISBN 82-458-0543-2
Innbundet
320 sider
Pris kroner 199,-

Ditt stjernetegn

Dette er en litt annerledes astrologibok som gjennomgår de tolv husene innenfor astrologien og viser stjernetegnenes styrker og utfordringer og hvordan en kan forholde seg til disse og utvikle seg i positiv retning. Presentasjon av deg selv. Hvordan fremstå som den du virkelig er. Trygghet, økonomiske behov og best mulig bruk av dine talenter. Kommunikasjon og nærmiljø - Hjem og familie - Fritid og kreativitet - Orden, helse og det nødvendige - Nære forhold - Under overflaten, sex og andre "tabuer" - Utdannelse, livssyn og eventyr - Profesjon og livsmål - Venner og fremtidsdrømmer - Søken og ditt åndelige univers. To kapitler til slutt som viser veien fra forelskelse til varig forhold og hvordan få suksess med sine talenter.

Bestill boken her.


Utgiver: Eget
Utgivelsesår: 1994
Mykomslag
132 sider
Pris kroner 98,-

ODINS ØYE

En klarere og tydeligere fremstilling av vår tids prosesser enn den som gis gjennom de norrøne mytene finnes neppe.

Boken ser det norrøne univers i lys av moderne psykologi og helhetsforståelse.

Gjennom å koble den norrøne gudeverden til astrologien gir boken ny og unik innsikt både om mytenes innhold og vår forståelse av planetenes betydning og forhold til hverandre i astrologien.

Les mer og bestill boken her.

Design: Ildsjelen