AKTIVITETER

BØKER

ARTIKLER

GULLFOSS

BLOGG

HJEM

 

PER HENRIK GULLFOSS

har arbeidet med alternativ bevissthet siden 1980. Gullfoss var initiativtager til Den Nordiske Astrologiskolen som begynte å utdanne astrologer i 1992. Han er også medredaktør og skribent i magasinet Ildsjelen. I tillegg holder han ettårige tarot-utdannelser og har holdt kurser med varierte temaer som krystallhealing, regresjon, firewalk m.m.

Han har bidratt med utallige artikler fra sine fagområder og åndelighet generelt gjennom norske og internasjonale tidsskrifter.

Han har utgitt over tretti bøker om astrologi og tarot i tillegg til barnebøker og bøker om åndelighet og livet. Mange er oversatt til dansk, og flere regnes som klassikere innen tarot og astrologi. Han er også lansert som forfatter på det internasjonale marked med sin bok " The coomplete book of spiritual astrology" som ble utgitt på det amerikanske forlaget Llewellyn i 2009.

Foruten å være en kreativ astrolog og åndelig inspirator, er Per Henrik en eminent foredragsholder, som har en levende, underholdende og faglig inspirerende måte å formidle stoffet på.

I tillegg til å være utdannet cand.philol fra Oslo Universitet har han mange års erfaring med friteater som skuespiller, forfatter og regissør. Han har opparbeidet innsikt og stadig ny forståelse gjennom over tredve års arbeid med foredrag, kurs og konsultasjoner innenfor astrologi og personlig utvikling. I dag er han spesielt fokusert på sjelens intensjon og visdommen vi finner gjennom kontakt og kommunikasjon med vår egen indre guide og høyere selv. Han arbeider med å forene sunn fornuft med forståelse av så vel åndelige som de psykologiske behov og dimensjoner.


KONTAKTINFO

Adresse:
Per Henrik Gullfoss
Utsikten 14
2743 Harestua

Mobil: 93420205
Mail: gullfoss@hebb.no


PRESSEBILDER

Per Henrik Gullfoss figurerer med gjevne mellomrom i media.
Foruten artikler og intervjuer i magasiner har han også vært brukt i radio og TV bl.a. i NRK og TV2.

0,9 MB

0,7 MB

1,3 MB

2,5 MB

1,1 MB


LINKER

Mer info om Per Henrik Gullfoss

Per Henrik er opptatt av å utforske og oppdage det ukjente. Som Tyr er det kanskje ikke unaturlig at han liker å være nyskapende og pløye upløyd mark. Samtidig ønsker han å forene visdom med kjærlighet og livsglede. Han gjør sitt beste for å leve et liv i skjønnhet og åpenhet.

Per Henriks formelle utdannelse er cand.phil. fra Oslo Universitet. Han har Teatervitenskap hovedfag, Religionshistorie storfag, med norrøn mytologi og mystikk som spesialemner. Samt Sosiologi og Sosialpedagogikk.

I 1980 la han ut på den reisen som gjorde at han gikk fra å være avholdende fra all åndelig aktivitet til å oppleve nærværet av det guddommelige i alt som eksisterer. Han erfarte at jorden og universet er et hellig sted og har siden befunnet seg i en tilstand av absolutt visshet om eksistensen av det åndelige univers. Siden har han utforske dette åndelige og fysiske universet, samt formidle til andre den eventuelle innsikt, kunnskap og forståelse som han med tiden måtte ha ervervet.

Per Henrik har skrevet ca. 30 bøker om astrologi og tarot, i tillegg til visjonære bøker og barnebøker. Han har også skrevet et utall artikler til astrologiske og alternative tidsskrift i inn og utland. Han er i dag medarbeider i det alternative tidsskriftet Ildsjelen (klikk her for mer informasjon). Han siste bok er om kjærlighetens essens og grunnprinsipper. Den heter "Du er født til å elske." Hvis du vil vite mer om noen av bøkene, så kan du gå til www.ildsjelen.no

I 1990 var Per Henrik en av grunnleggerne av den nordiske astrologiskolen,. Noen år senere holdt han sitt første ettårige tarotkurs, noe han siden har gjort nesten hvert eneste år, med stor glede.

Per Henrik har ellers vært innom utallige områder innenfor det alternative.

På slutten av 90 - tallet dro han til Nederland og tok en utdannelse som certifisert firewalk instruktør. Det å gå over glødende kull har gitt ham mye glede, og er en opplevelse som nesten burde vært obligatorisk for frosne norske sjeler og føtter.

Ellers elsker Per Henrik å reise og utforske gamle kulturer og ukjente områder. Naturen er kanskje noe av det mest guddommelige Per Henrik vet om, og hvis du ser noen som rusler rundt og snakker med trær og kråker, mens han danser med skyene som leker seg på himmelhvelvet, så kan det godt være ham.

Grunnet gleden over å reise, samt gleden over å dele sine skatter med andre, arrangerer Per Henrik årlige turer til kornsirkler og andre hellige steder i England.

Per Henrik opplever at trærne lytter, og at de også kan bruke den energien og de vibrasjonene som finnes i musikk og andre lyder til å helbrede og utvikle seg. I det hele tatt er Per Henrik dypt fascinert av trærnes utvikling og bevissthet.

Han elsker også dyrene, inkludert de fantastiske rovdyrene, og får vond smak i munnen av det siviliserte menneskets forhold til rovdyr og deres rovdyrpolitikk. Han tror at så lenge noen mennesker føler at de er utvalgte og mer verdifulle enn andre mennesker, folkeslag, eller dyr og trær, så vil undertrykking med nødvendighet fortsette å eksistere.

Selv om Per Henrik først og fremst opptatt av bevissthet, kreativitet og glede, så har han forstått og erkjent at det å gå gjennom krevende og utfordrende prosesser synes å være nyttig og givende for den som ønsker å utvikle og utvide sin bevissthet og kjærlighetsevne.

Ja til tider en nødvendighet for å kunne berike, forandre og forbedre sitt liv på hittil uante måter.

Tross alle sine rundturer gjennom den alternative verden har Per Henrik alltid kommet tilbake til Astrologi og Tarot. For den som søker utvikling av åndelig bevissthet er dette i Per Henriks oppfatning de to store magiske "bøkene" som inneholder uendelig med informasjon. Tarotkort sammenligner han gjerne med poesi og Astrologi med prosa. Astrologi er ikke bare læren om hvordan psyken vår virker men også sjelens kart og reisehåndbok for sin jordiske inkarnasjon. I tillegg til å være den vitenskapen som kan gå bak tidens overflate og illusjon. Astrologi er ikke bare tidens fysikk, men også tidens kvantefysikk. Tarotkortene er et fantastisk speil til å vise oss våre myter og hvor vi er og hvordan vi skal gå videre på vår eventyrlige reise gjennom livet.

Han tror at en de viktigste vitenskapene i fremtiden kommer til å være utforskningen av tidens landskap og kvalitet (astrologi).

Ellers opplever han at reinkarnasjon er en fin ting og at vi sjeler er på jorden fordi det er her vi ønsker å erfare og oppleve oss selv. Han anser ikke jorden for å være en bakevje for seint utviklede og kortkomne sjeler. Tvert i mot tror han jorden er ett reisemål for de som søker å være med på og oppleve hvordan det er å stå i frontlinjen for å oppdage og erfare det som er ukjent. Vi er en del av den bevissthet og kjærlighetskraft som er i ferd med å skape det som hittil ikke har eksistert. Han tror også at så lenge du ikke har forstått at jorden er paradis, så vil du ikke finne det noe annet sted.

Ellers er jeg glad over å være på romskipet Gaia og oppleve denne eventyrlige reisen gjennom rommet sammen med alle dere andre eventyrlige og fantastiske romfarere.

Varme og Inspirasjon

Per Henrik Gullfoss

Design: Ildsjelen