Trump First.

 

Vi lever i fantastisk spennende tider. Aldri før har humorbransjen fått samme anledning til å løfte våre smilebånd og rungende latter.

En hvirvelvind av en president som hverken er homofil , kvinne eller farget. Og dermed fritt vilt. Som samtidig er en selvopptatt parodi, med angst for å bli oppfatt som han har små hender… Du vet at det noen gang sies at store hender viser til en stor…. KU….nei ikke Ku Klux Klan, men noe som kan komme i klemme hvis vi ikke får stokket beina helt riktig.                Hvilken fantastisk mulighet til å gjenskape stemmingen fra de glade sekstiårene. Vi kan risikere å få fantastisk musikk, hjertelig politisk engasjement og en ny revolusjon som kommer fra et av de mest manipulerte, nasjonalistiske og forvirrede folkene på jorden…… De som har frihet , men ikke aner hvordan de skal bruke den…. De som kan gjøre som du vil og ofte gjør det i nedgravde bunkerser på øde steder.. Ja de kan til og med spise hva de vil og mene hva de vil og spiser seg fetest av alle og stemmer frem en selvopptatt narsissist som president.

La oss holde hverandre ytterst i våre sjelelige energifelt og takke for denne gylne muligheten til å le, protestere og more oss over i neste skritt av menneskehetens utvikling