Bøker

Nedenfor finner du noen av bøkene Per Henrik har utgitt.

Menneskehetens spirituelle historie

Boken «Menneskehetens spirituelle historie» er en historie i tre deler:
Del 1: En subjektiv fortelling om reisen fra Big bang og frem til menneskehetens nåværende sivilisasjon.
Del 2: En faktabasert og informativ fortelling om utviklingen av spiritualitet i vår nåværende sivilisasjon.
Del 3: En fabulering om muligheter, mangfold og veier videre i menneskehetens spirituelle utvikling.
Denne boken er for de som søker å vite:
Hvem vi er – Hvor vi kommer fra – Hvor vi er nå og – Hvor vi er på vei

Hvordan bli en suksess

Du er verdifull, viktig og en gave til Livet. Din hensikt er å være deg selv på den mest suksessrike måten som er tilgjengelig.

Utdrag fra boka:
Her vil vi anlegge en stødig, farbar og trygg vei mot suksess. Da kan vi ikke basere oss på uvesentligheter som flaks og tilfeldigheter. Det er jo litt tvilsomt å utelukkende stole på Napoleon sin vurdering. (Han ville bare ha generaler som var kjent for å være heldige.)

Som historien om Waterloo forteller så var hans liv et eksempel på en kortvarig og svært betinget suksess, etterfulgt av store nederlag.

Vi skal lære å gjøre det langt bedre. Vi skal lære å gjøre våre liv til en kontinuerlig suksess. I egne og andres øyne. Du leste rett, du vil også lære kunsten å få andre til å se på ditt liv som en suksess.

Du er født til å elske

Boken Du er født til å elske gir deg konkret veiledning i hvordan du kan bygge et fundament for å leve et liv i stadig større overflod av kjærlighet. Boken viser deg hvordan du trinn for trinn kan bestige kjærlighetens pyramide og bli en sann mester i kjærlighetens edle kunst. Den viser deg ikke bare hvor fallgruvene finnes og hvordan du unngår dem, men også hvordan du kan leve en kjærlighet som ingen kan ta fra deg. Gjennom å lese boken vil du forstå hvordan du kan velge å leve et liv i kjærlighet. Har du gitt andre rett til å bestemme hvor mye kjærlighet du fortjener vil denne boken guide deg frem mot en visdom som får deg til å innse at du selv kan bestemme hvor sterk strømmen av kjærlighet skal være i ditt liv.

Lærebok i tarotkort

Etter å ha vært etterspurt i flere år, endelig er den her. Ny tarotbok av Per Henrik Gullfoss.
Boken passer både for begynnere og viderekomne. Gjennomgang av alle kortene, både den store og lille arkana, hoffkort, ulike legg inkludert «det keltiske kors» osv.
Boken passer til alle tradisjonelle tarotstokker.
Inkludert: Symbolleksikon, fargesymbolikk, tarotkortenes historiske opprinnelse. Kan brukes som lærebok, arbeidsbok, og oppslagsbok.

Sjelens historie

en reise gjennom mange liv
Sjelens historie er en bok som forteller om forfatteren sin sjels erfaringer og utvikling, slik den har utspilt seg gjennom mer enn 20 liv. Livene svinger mellom dype bølgedaler og høye topper.

Drakulafluen på eventyr

Barnebok alder 4-9 år. Boken inneholder fire morsomme og uhøytidelige eventyr på rim fra insektenes verden. Den meget spesielle fluen møter mye glede og endel motgang på veien til å akseptere seg selv som han er. Drakulafluen er ikke som andre, men er født med hoggtenner. I begynnelsen er det vanskelig å bli akseptert av de andre, men etter hvert viser det seg at det kan være bra å skille seg ut og ha spesielle egenskaper.

Boken er rikt illustrert.

GPS – et navigasjonssystem

Denne boken er en instruksjonsbok for hvordan du kan slå på og følge din medfødte GPS.

Navigatøren vil alltid vise deg hvor du er, hvordan det ser ut rundt deg og hvordan du kan stake ut den best tilgjengelige kursen. Den vil også kunne vise deg hvor du egentlig vil, og hvorfor du vil dit! Gjennom å lese dette kartet vil du få en forbedret forståelse av terrengets egentlige beskaffenhet og natur.

Boken ser også i speilet som viser menneskehetens utvikling og prosess fra natursamfunn og kollektiv tankegang frem til dagens svært individualistisk orienterte samfunn. Den viser hvorfor du trenger et jeg, hvilken gave det er og hvilke spirituelle muligheter som blir tilgjengelige nettopp fordi du har adgang til din individuelle guddommelige identitet.

Kunsten å være levende

Det store spørsmålet er kanskje ikke om vi er levende, men hvor levende vi tør å være? Denne boken er en reise til noen av de vakreste, enkleste og iblant mest uutforskede sider av deg selv og ditt eget sinn. Og det forunderlige vil skje, at som du forandrer deg, så vil ordene i boken endre seg og fortelle deg om andre ting og andre hemmeligheter enn de du allerede har oppdaget. For livskunstneren er verden en gave. En mulighet til å sanse, føle og oppleve sin egen og universets eksistens. Livskunstneren vet at det viktigste er å oppleve og erfare og undersøke og leve så fullt og helt som mulig mellom inngangsporten og utgangsporten av det jordiske liv. Livskunstneren kaller ikke begeret verken halvtomt eller halvfullt. Livskunstneren tømmer sitt beger til bunns… og ber om påfyll.

Kunsten å handle rett i en gal verden

Oppdag at verdens galskap har en hensikt og en mening; utviklingen av bevissthet og dermed evnen til å kunne handle rett i vanskelige, absurde og uventede situasjoner.

Kunsten å bygge sin egen Gud

Denne boken viser hvordan menneskets gudsbilde har forandret seg i takt med menneskets forståelse av verden og seg selv. Den viser hvorfor det gudsbildet vi har i dag ikke fungerer, og hva vi må gjøre for å få det til å fungere.

Kunsten å være unyttig

Alt som er viktig i livet er unyttig. Denne boken omhandler kjærlighet, glede, visdom og skjønnhet, og er således ikke egnet til annet enn å finne ut hvordan du lever et best og rikest mulig liv…

En bok om norrøn mytologi og astrologi. Bli kjent med de norrøne mytene på en ny måte. 

Besøk nettsiden mystikk.no