1-årig tarotkurs med Per Henrik Gullfoss 

Nytt kurs starter hver februar og er på ZOOM. Neste kurs starter 7. februar 2024.

Kurset vil gå over 16 tirsdager 18.00 – 21.00 (vår/høst 2024)

Tarotkortene er en magisk billedbok som ble skapt i renessansen Europa. De aller første stokkene dukket opp i det nordlige Italia og var preget av tidens åpenhet og inspirasjon fra antikkens tanker og spirituelle kraft. En verden som lenge hadde vært stengt av den mørke middelalderens tanke om at det finnes bare en sannhet og bare en måte (som presteskapet hadde adgang til) å forstå denne sannheten på.

Tarotkortene er en døråpner inn til din egen underbevissthet og åndelige visdom. På samme måte som livet bringer kortene alltid ny innsikt og nye svar. Tarotkortene gir deg en forståelse av hva som skjer og hvordan det vil utfolde seg. De gir deg mulighet til å være en mer effektiv og bevisst medskaper av din egen virkelighet. Å arbeide med tarotkort er den beste metoden jeg kjenner til for å utvikle forbindelsen mellom venstre og høyre hjernehalvdelen. Det skjer når du utvider din evne til å forstå og se de store sammenhenger og utvikler din evne til å være presis. Du er helt avhengig av samarbeidet mellom dine to hjernehalvdeler.

TAROTUTDANNELSE

  • Ønsker du å åpne for ny innsikt og bevissthet?
  • Lære de gå legge tarotkort for deg selv og andre?
  • Bli dyktigere til å skape det livet du ønsker å leve?

Da er min ettårige tarotutdannelse stedet for deg. Jeg tar i bruk meditasjoner, fantasireiser og energiøvelser for å gi deg en personlig opplevelse av hvert enkelt kort. Tenk på kortene som bokstaver i et magisk språk. Du må lære hvordan kortene uttrykker seg og innvirker på hverandre for å bli dyktig til å tolke og snakke dette språket. Samtidig bruker jeg min egen erfaring og innsikt i kortene til å guide og veilede deg gjennom tarotkortenes fargerike og inspirerende landskap.

Vil du gå på et kurs som berører deg dypt og med stor sannsynlighet vil åpne deg for ny bevissthet og visdom? Da er du velkommen til å delta på denne indre og ytre reisen gjennom Tarotkortenes verden.

For å få mer informasjon om kurset og kursholderen. Du kan ta kontakt med  Per Henrik om du har spørsmål, noe du lurer på – ønsker å vite – eller en påmelding. Per Henrik Gullfoss E-mail: gullfoss@outlook.com Mobil. 93420205 Kostnaden for hele kurset er 9500.- Sted: zoom Tid: 18-21 Jeg gleder meg til å se deg. Meld deg på før det blir fullt. Varme Per Henrik Gullfoss

Tilbakemeldinger:

1. Dette er det første alternative kurset jeg har vært på  som levde opp til forventingene 2. Jeg ble gledelig overrasket og dette kurset overgikk mine forventinger     

Per Henrik Gullfoss

Per Henrik Gullfoss har skrevet boken Lærebok i tarotkort. Den kan kjøpes her