1-årig kurs I TAROTKORT

start 20. februar 2024

1-årig tarotkurs med Per Henrik Gullfoss 

Nytt kurs starter hver februar og er på ZOOM. Neste kurs starter 20. februar 2024.

  • Ønsker du å åpne for ny innsikt og bevissthet?
  • Vil du lære å legge tarotkort for deg selv og andre?
  • Vil du bli dyktigere til å skape det livet du ønsker å leve?

Da er min ettårige tarotutdannelse stedet for deg.

Jeg tar i bruk meditasjoner, fantasireiser og energiøvelser for å gi deg en personlig opplevelse av hvert enkelt kort.

Tenk på kortene som bokstaver i et magisk språk. Du må lære hvordan kortene uttrykker seg og innvirker på hverandre for å bli dyktig til å tolke og snakke dette språket. Samtidig bruker jeg min egen erfaring og innsikt i kortene til å guide og veilede deg gjennom tarotkortenes fargerike og inspirerende landskap.

Vil du gå på et kurs som berører deg dypt og med stor sannsynlighet vil åpne deg for ny bevissthet og visdom?
Da er du velkommen til å delta på denne indre og ytre reisen gjennom Tarotkortenes verden.

Tarotkortene er en magisk billedbok som ble skapt i renessansen Europa. De aller første stokkene dukket opp i det nordlige Italia og var preget av tidens åpenhet og inspirasjon fra antikkens tanker og spirituelle kraft. En verden som lenge hadde vært stengt av den mørke middelalderens tanke om at det finnes bare en sannhet og bare en måte (som presteskapet hadde adgang til) å forstå denne sannheten på. Tarotkortene er en døråpner inn til din egen underbevissthet og åndelige visdom. På samme måte som livet bringer kortene alltid ny innsikt og nye svar. Tarotkortene gir deg en forståelse av hva som skjer og hvordan det vil utfolde seg. De gir deg mulighet til å være en mer effektiv og bevisst medskaper av din egen virkelighet. Å arbeide med tarotkort er den beste metoden jeg kjenner til for å utvikle forbindelsen mellom venstre og høyre hjernehalvdelen. Det skjer når du utvider din evne til å forstå og se de store sammenhenger og utvikler din evne til å være presis. Du er helt avhengig av samarbeidet mellom dine to hjernehalvdeler.  

Utdannelsen starter 20. februar 2024 (vår/høst)
Kurset vil gå over tirsdager kl. 18.00 – 21.00
Sted: zoom
Pris: kr 9 500 (kan deles i 2 rater)

For å få mer informasjon om kurset og kursholderen.
Du kan ta kontakt med  Per Henrik om du har spørsmål, noe du lurer på – ønsker å vite – eller en påmelding.

Per Henrik Gullfoss E-mail: gullfoss@hebb.no
Mobil. 9342 0205

Kostnaden for hele kurset er 9500.- (Kan betales i 2 deler)

Jeg gleder meg til å se deg. Meld deg på før det blir fullt.

Varme Per Henrik Gullfoss

Tilbakemeldinger fra kursdeltagere på zoom: 

Jeg leser og øver og praktiserer❤️med stor glede og innlevelse. Denne utdannelsen ANBEFALES ❤️ på det varmeste. Tirsdagene med Per Henrik Gullfoss på zoom har vært og er ukas åndelige lykkepille.🌞. Han deler raust og blidt av sin enorme innsikt og kunnskap og med sin indre varme autoritet skaper han en atmosfære hvor det blir trygt å delta og dele.

Helt seriøst 🙏blir dette utfordrende Morsomt og levende . Spirituell astrologi er virkelig en skattekiste. Jeg takker for et flott skoleår og varm klem til lærer og flotte medelever 💫🌹🌹🌹. Gleder meg til å fortsette på Tarot.

Gitte Domino Andersen

«Dette er det første alternative kurset jeg har vært på som levde opp til forventingene.»

«Jeg ble gledelig overrasket, og dette kurset overgikk mine forventinger.»      

Per Henrik Gullfoss har vært undervisningsleder ved Den Nordiske Astrologiskolen siden 1992. Han er utdannet cand. philol og har fått publisert over 25 bøker om astrologi , tarot og beslektede emner i Norge, Danmark og USA. Han har blant annet skrevet  den populære «Lærebok i tarotkort» som er solgt i flere opplag. Du kan forvente en inspirerende, underholdende og meget kunnskapsrik undervisning.

«Lærebok i tarotkort» av
Per Henrik Gullfoss

Boken passer både for begynnere og viderekomne. Gjennomgang av alle kortene, både den store og lille arkana, hoffkort, ulike legg inkludert «det keltiske kors» osv.

«Lærebok i tarotkort» kan kjøpes her