Det beste du kan gjøre fram til neste fredag er å se etter og verdsette glede, skjønnhet og ta i mot alt det som livet har å by på av glede, godhet og kjærlighet. Noen ganger tror vi at verdslig tilfredsstillelse og spirituell tilfredsstillelse ikke kan forenes, eller er to forskjellige ting. De neste syv dagene vil hjelpe deg til å forstå at det ikke er tilfelle. Alt du trenger å gjøre er å ÅPNE øynene og se skjønnheten, gleden og kjærligheten som allerede finnes i ditt liv. Dette er ikke tiden for å drikke av smertens beger og utforske svartklippene på bunnen av ditt sinn. Dette er tiden for å se med godhet og tilfredshet på deg selv og verden. Kort sagt. Ikke gjør noe du ikke synes har verdi….se verdi i det du gjør…… og vær sann mot det som er verdifullt for deg.

Ikke minst…. Husk at du er verdifull…..Det er bare en av deg… ditt bidrag til verden og den store allsjels erfaring av seg selv er en unike engangsopplevelse som universet virkelig ikke ønsker å gå glipp av.
Ellers…. Taroutdannelse til våren og flotte tilbakemeldinger fra de som er på online kurset mitt om Norrøn mytologi og How to live without fear and shame
Ha en vakker helg.

Varme Per Henrik